Skip to main content

Lajmet e Fundit

Tre Vite pas Nisjes së Punimeve më Shumë se 87% e Gazsjellësit Trans Adriatik është Përfunduar

17 maj 2019

Baar, Zvicër. Dita e sotme shënon 3 vjetorin e fillimit të ndërtimit të Gazsjellësit Trans Adriatik (TAP). Deri tashmë, 99% e tubave janë shtrirë në tokë përgjatë gjithë Greqisë dhe Shqipërisë.

Një Markatë e Re dhe Moderne për Korçën

15 prill 2019

Korçë, Shqipëri. Më 14 prill 2019, u organizua ceremonia e përurimit të “Markatës së Shijes” së Korçës, një investim i përbashkët i Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP), Bashkisë së Korçës dhe IADSA (Marrëveshja Italo-Shqiptare për Shkëmbimin e Borxhit).

TAP Shtrin Tubat e Parë në Ujërat Shqiptare

5 prill 2019

Fier, Shqipëri. Më 30 mars, Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) realizoi me sukses tërheqjen në breg të tubacionit të parë nënujor që shtrihet në Shqipëri. Koka tërheqëse e tubacionit arriti në pikën kilometrike 0, ku bashkohet seksioni tokësor me atë detar, në orën 12:50.

TAP Vlerësohet me Çmimin e Filantropisë për Kontribut në Nivel Kombëtar

27 shkurt 2019

Tiranë, Shqipëri. Më 22 shkurt 2019, Partnerët Shqipëri i kanë dorëzuar Gazsjellësit Trans Adriatik (TAP) Çmimin e Filantropisë për Kontributin Social në Nivel Kombëtar. Ky çmim iu dha TAP për ndërtimin e kopshtit të fshatit Pashalli dhe shkollës së Konizbaltës në bashkinë e Urës Vajgurore, si dhe muzeun “Gjon Mili” në Korçë.

TAP Ndërton Një Kopsht dhe Rikonstrukton Një Shkollë në Bashkinë e Beratit

30 janar 2019

Berat, Shqipëri. Më 30 janar 2019, Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) dhe Bashkia e Beratit përuruan zyrtarisht kopshtin e fshatit Dushnik dhe shkollën e fshatit Veterrik. Këto projekte, me vlerë të përbashkët prej rreth 440’000 €, janë pjesë e Investimeve Sociale dhe Mjedisore të TAP në Shqipëri.

TAP Përmbyll Financimin prej 3.9 Miliard Euro të Projektit

11 janar 2019

Baar, Zvicër. Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP), si një nga projektet më strategjike në Evropë, ka arritur me sukses mbylljen financiare të projektit në dhjetor 2018, duke siguruar 3.9 miliard Euro – financimi më i madh i miratuar për projektet infrastrukturore në Evropë gjatë vitit 2018.

Videot më të fundit

Time Lapse - Rindërtimi i Shkollës "Llukë Mita" në Konizbaltë, Ura Vajgurore

Time Lapse - Rindërtimi i Shkollës "Llukë Mita" në Konizbaltë, Ura Vajgurore

Hapat e Ndërtimit të Gazsjellësit TAP në Seksionin Detar

Hapat e Ndërtimit të Gazsjellësit TAP në Seksionin Detar

Mesazhet e Fundit në Twitter

  • Q: What advice would you give to investors for implementing successful #energy projects in #Greece? K. Papalexandr… https://t.co/Qlv7r3ienA17 korrik 2019
  • RT @GasNaturally: Allowing #gas to play its full role in the #energy mix will help Europe reach the 2030 #climate & #energy objectives and…16 korrik 2019
  • RT @BP_plc: 👏🎉The team behind the Shah Deniz 2 development have been awarded the @RAEngNews Major Project Award 2019 in recognition of the…12 korrik 2019
  • How do we protect the #environment? Through tailored projects along the #pipeline route: - Planted 🌲& organised c… https://t.co/jHszhwxJTu11 korrik 2019
  • RT @_ConcreteCanvas: This channel was created and lined with CC as part of the Trans Adriatic Pipeline Project which involved the construct…10 korrik 2019
  • Excitement is stirring across Europe as we approach 2020 – when #natgas deliveries via TAP will start. TAP will he… https://t.co/jyV1av4TyP 9 korrik 2019
  • Our employees are fundamental to the success of our project & operation of the #pipeline. We're looking for shift… https://t.co/NITanrjeA0 8 korrik 2019

Ngjarjet e Fundit nga TAP

TAP Ka Krijuar Marrëdhënie Të Forta Me Komunitetet Vendore

20 qershor 2019

Gazsjellësi Trans Adriatik vijon të ndërtojë marrëdhënie të qëndrueshme me komunitetet pranë gjurmës së gazsjellësit. Këtë e pohoi Malfor Nuri, Menaxher i TAP për Shqipërinë...

Një Vështrim nga Jashtë: " Investimi juaj sjell mirëqenie dhe shpresë"

28 maj 2019

Deri tani, TAP ka rehabilituar dhe inauguruar disa shkolla në Shqipëri. Ne u ulëm me Hajdër Lilo, drejtorin e shkollës Fuat Babani në Bashkinë Devoll, për të kuptuar ndikimin e reha...

Abonohuni për të marrë përditësime nga TAP-i

Ju lutemi abonohuni për të marrë njoftimet e TAP-it në anglisht, njoftimet për shtyp dhe përditësime të rëndësishme për përparimin e projektit të gazsjellësit. Ju do të keni mundësi të çaktivizoni abonimin tuaj në çdo moment. 

Subscribe to receive updates

Please subscribe to receive TAP’s newsletters in English, media releases and important updates about the pipeline project’s progress. You will be able to cancel your subscription at any time.

Please complete all required fields

After clicking the Submit button, you will still need to confirm your subscription. Please, check your email.