Skip to main content

Kontakt

Jeni gazetar?

Për të gjithë interesimin mediatik, ju lutemi të dërgoni pyetjen tuaj dhe detajet tuaja të kontaktit në media@tap-ag.com

I interesuar të punoni për TAP?

Vizitoni faqen tonë të Mundësive për Individë

I interesuar t’i ofroni TAP-it të mira ose Shërbime?

Në se jeni të interesuar të paraqisni produktet tuaja për projektin TAP, ju lutemi të dërgoni kërkesën tuaj në procurement@tap-ag.com

A keni një ankesë?

Shqetësimet dhe ankesat e publikut trajtohen përmes një procesi transparent dhe të paanshëm. Nëse keni një ankesë, ju lutemi të vizitoni faqen tonë të Ankesave

Interesim i Përgjithshëm

Nëse pyetja juaj nuk është pjesë e një prej kategorive më lart, ju lutemi të na shkruani në enquiries@tap-ag.com

 

Zvicër

Trans Adriatic Pipeline AG
Lindenstrasse 2
6340 Baar, Zvicër
Tel: +41 41 747 3400
Fax: +41 41 747 3401
enquiries@tap-ag.com

Shqipëri

Trans Adriatic Pipeline AG Shqipëri, Dega
Ndërtesa Nr.12 (ABA Business Center), Kati 9, Zyra Nr. 906
Rruga Papa GjonPali II
1010 Tiranë, Shqipëri
Tel: +355(4)4 306 937
Fax: +355(4)2 265 685
tapshqiperi@tap-ag.com

Zyra Rajonale në Korçë
Blv. Fan Noli, Godina numër 1,
Kati parë, 7000, Korçë, Shqipëri
Telefon: +355 (4)4 813 051

Zyra Rajonale në Fier
Blv. Jakov Xoxa, Hotel Fieri,
Kati tretë, 9300, Fier, Shqipëri
Telefon: +355 (4)4 813 052

Zyra Rajonale në Çorovodë
Lagjia Çlirimi, Çorovodë, 5300, Skrapar, Albania
Telefon: +355 (4)4 813 053

Zyra Rajonale Berat
Rruga 10 Korriku, Nr. 21, Shqipëri
Phone: +355 (4)4813 0670

Greqi

Trans Adriatic Pipeline AG, Dega Greqi
5, Rruga "Chatzigianni Mexi"
115 28 Athinë, Greqi
Telefon: +30 213 0104500
Faks: +30 213 0104533
tapgreece@tap-ag.com

Zyra e Rajonale në Selanik
5, Rruga Agiou Georgiou, Kutia Postare 8006 - Kodi Postar 57001 Thermi, Selanik, Greqi
Telefon: +30 231 6006 800
Faks: +30 213 0104 533

Zyra Rajonale në Komotini
17, Sheshi "Irinis" dhe Rruga "Papaflessa"
69132 Komotini, Greqi
Telefon: +30 253 107 2686
Faks: +30 253 102 9577          

Zyra Rajonale në Kozani
15, Rruga "Μ. Alexandrou"
50100 Kozani, Greece
Τelefon: +30 246 105 0807
Faks: +30 246 105 0809

Itali

Trans Adriatic Pipeline AG, Dega Itali
Rruga Giovanni Giolitti 60, Kati i 1 (brenda stacionit Roma Termini)
00185 Romë, Itali
Tel: +39 06 6976501
Fax: +39 06 69765032

Trans Adriatic Pipeline AG Italy, Zyra Operative
Rruga 11 Templarët
73100 Leçe, Itali
Tel: +0039 0832 099070
tapitalia@tap-ag.com