Skip to main content

Eventet

Këtu do të gjeni informacion lidhur me aktivitetet e ardhshme të TAP-it në vendet pritëse si dhe ndërkombëtarisht. 

 

Standartet e Sigurisë Rrugore në Bashkimin Europian, pikë referimi për Shqipërinë

6 korrik 2016

TAP do prezantojë dhe mbështesë konferencën “Standartet e Sigurisë Rrugore në Bashkimin Europian, pikë referimi për Shqipërinë”, që do mbahet në Tiranë, më 6 korrik.

Samiti Shqiptar për Naftën, Gazin dhe Energjinë

17 mars 2015

TAP-i sponsorizojë dhe morri pjesë në Samitin Shqiptar për Naftën, Gazin dhe Energjinë (17 dhe 18 mars 2015). Konferenca e nivelit të lartë shqyrtoi zhvillimet kryesore në sektorin energjetik shqiptar, duke u përqendruar veçanërisht në projektet e infrastrukturës energjetike.