Skip to main content

Materiale Marketingu

Broshura

Programi i Investimeve Sociale dhe Mjedisore 2018Programi i Investimeve Sociale dhe Mjedisore 2018

Programi për Investimet Sociale dhe Mjedisore 2017Programi për Investimet Sociale dhe Mjedisore 2017

Edicioni i tretë i Programit të Praktikës së Punës pranë TAPEdicioni i tretë i Programit të Praktikës së Punës pranë TAP

Edicioni i dytë i Programit të Praktikës së Punës pranë TAPEdicioni i dytë i Programit të Praktikës së Punës pranë TAP

Siguria në rrugë: Udhëzues me këshilla praktike për fëmijëSiguria në rrugë: Udhëzues me këshilla praktike për fëmijë

Rreth TAP: broshura e plotëRreth TAP: broshura e plotë

Udhëzues për Blerjen dhe Qiranë e Tokës në ShqipëriUdhëzues për Blerjen dhe Qiranë e Tokës në Shqipëri

Postera

Segmenti Detar i TAPSegmenti Detar i TAP

Komunikimi për fushatën e AnkesaveKomunikimi për fushatën e Ankesave

Edicioni i dytë i Programit të Praktikës së Punës pranë TAPEdicioni i dytë i Programit të Praktikës së Punës pranë TAP

Siguria gjatë ndërtimit të gazsjellësitSiguria gjatë ndërtimit të gazsjellësit

Zonat e Ndaluara: Seri posterashZonat e Ndaluara: Seri posterash

Procesi i ndërtimit të gazsjellësit: 12 hapat për ndërtimin e TAPProcesi i ndërtimit të gazsjellësit: 12 hapat për ndërtimin e TAP

Rregullat për Pajisjen e Monitorimit të MjetitRregullat për Pajisjen e Monitorimit të Mjetit

Fletëpalosje

Edicioni i tretë i Programit të Praktikës së Punës pranë TAPEdicioni i tretë i Programit të Praktikës së Punës pranë TAP

Folezimi i Breshkave Detare në Bregdetin/Plazhin e SemanitFolezimi i Breshkave Detare në Bregdetin/Plazhin e Semanit

Siguria gjatë ndërtimit të gazsjellësitSiguria gjatë ndërtimit të gazsjellësit

Edicioni i dytë i Programit të Praktikës së Punës pranë TAPEdicioni i dytë i Programit të Praktikës së Punës pranë TAP

Trajnim për Fuqizimin e Aftësive për Menaxhim FinanciarTrajnim për Fuqizimin e Aftësive për Menaxhim Financiar

Dokumenta me Fakte

Fakte dhe Shifra (Dhjetor 2018)Fakte dhe Shifra (Dhjetor 2018)