Skip to main content

Video

Videot e ngarkuara në faqen e internetit të TAP-it mund të përdoren vetëm duke i njohur TAP-it të drejtat, duke përfshirë edhe njoftimin e të drejtës së autorit “© Trans Adriatic Pipeline AG, të gjitha të drejtat e rezervuara”. Për më shumë informacion, ju lutemi klikoni këtu.

 

Time Lapse - Rindërtimi i Shkollës "Llukë Mita" në Konizbaltë, Ura VajguroreTime Lapse - Rindërtimi i Shkollës "Llukë Mita" në Konizbaltë, Ura Vajgurore

Diana Gërmau, Punonjëse e Bibliotekës së Beratit UDHËRRËFIME Diana Gërmau, Punonjëse e Bibliotekës së Beratit


Rezarta Alibeaj, Drejtoresha e Shkollës "Thanas Ikonomi", Grecalli, Fier UDHËRRËFIME Rezarta Alibeaj, Drejtoresha e Shkollës "Thanas Ikonomi", Grecalli, Fier

Dirseo Pasha, Praktikant, Tiranë UDHËRRËFIME Dirseo Pasha, Praktikant, Tiranë


Hapat e Ndërtimit të Gazsjellësit TAP në Seksionin DetarHapat e Ndërtimit të Gazsjellësit TAP në Seksionin Detar

TAP dhe Korpusi i Vullnetarëve në Mbështetje të MjedisitTAP dhe Korpusi i Vullnetarëve në Mbështetje të Mjedisit


Fidanë dhe Pleh Kimik për Fermerët ShqiptarëFidanë dhe Pleh Kimik për Fermerët Shqiptarë

Kalimet e lumenjve në Shqipëri, qershor 2018Kalimet e lumenjve në Shqipëri, qershor 2018


Instalimi i Kompresorëve në Fier, Shqipëri - Qershor 2018Instalimi i Kompresorëve në Fier, Shqipëri - Qershor 2018

Time-Lapse i ndërtimit të Gazsjellësit TAP në Shqipëri, KorçëTime-Lapse i ndërtimit të Gazsjellësit TAP në Shqipëri, Korçë  • Po shfaqen 1 - 10 of 22