Skip to main content

Lajmet e Fundit

TAP i Dhuron Qytetarëve të Tiranës 1’000 selvi

19 mars 2018

Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) i dhuroi Bashkisë së Tiranës 1’000 selvi që do të mbillen në Parkun e Liqenit Artificial të Tiranës. Kjo nisëm synon shtimin e hapësirës së gjelbër dhe përmirësimin e cilësisë së jetesës për qytetarët e kryeqytetit. Kjo është sasia më e madhe e selvive që ka dhuruar deri më sot një sipërmarrje private për qytetin e Tiranës.

TAP Fton Studentët të Aplikojnë për Programin e Praktikave

19 shkurt 2018

Në shkurt, Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) hapi aplikimet për raundin e tretë të praktikave për të gjithë studentët që duan të marrin përvojë pune në një prej projekteve energjetike më të rëndësishme dhe dinamike në Evropë. Programi i praktikave në TAP synon të mbështesë aspiratat e studentëve për karrierë dhe t'i ndihmojë ata të jenë të suksesshëm. Më shumë se 70% e studentëve që kanë marrë pjesë në programin e praktikave profesionale të TAP-it janë tashmë të punësuar.

Përfundojnë Dy të Tretat e Gazsjellësit Trans Adriatik

15 shkurt 2018

Tashmë kanë përfunduar dy të tretat e Gazsjellësit Trans Adriatik (TAP). Gjatë punimeve të Komitetit Këshillues të Korridorit Jugor të Gazit (KJG) në Baku, Azerbajxhan, Drejtori Menaxhues i TAP-it, Luca Schieppati, tha se kjo përfshin të gjithë veprimtaritë e inxhinierisë, prokurimit dhe ndërtimit. Presidenti i TAP-it Walter Peeraer tha: "Paralelisht me veprimtaritë e ndërtimit po përqendrohemi edhe tek përgatitja për fazën operacionale dhe tregtinë, për t'u siguruar klientëve të TAP-it shërbimet më të mira dhe fleksibilitet."

TAP Nis Hapjen e Mikro-Tunelit 1.5 km të gjatë në Skrapar

14 shkurt 2018

Gazsjellësi Trans Adriatik, TAP, organizoi në Çorovodë ceremoninë e fillimit të punimeve për hapjen e mikro-tunelit prej 1.5 kilometrash, i cili do të bashkojë segmentin lindor me atë perëndimor të gazsjellësit në Shqipëri. Terreni i Skraparit është shumë sfidues për ndërtimin e gazsjellësit për shkak të thyerjeve të shumta, lartësisë dhe vetë përbërjes gjeologjike. Mikro-tuneli shmang kalimin përmes luginës së Osumit dhe kryqëzimin me një rrugë të sapo-ndërtuar.

TAP dhe Raiffeisen Bank dhurojnë 36 stola VIENA për sheshin “Skënderbej” në Tiranë

12 janar 2018

Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) dhe Raiffeisen Bank i dorëzuan Bashkisë së Tiranës 36 stola VIENA, dhuratë e këtyre dy kompanive për sheshin “Skënderbej”. Të pranishëm gjatë dorëzimit dhe vendosjes së stolave ishin kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, Drejtoresha për Tregtinë dhe Marrëdhëniet me Jashtë dhe Menaxhere e TAP për Shqipërinë, Ulrike Andres, Drejtori i Përgjithshëm i Raiffeisen Bank në Shqipëri, Christian Canacaris, dhe Ambasadori i Austrisë në Shqipëri, Johann Sattler.

Mbi 7,000 Nxënës Ndjekin Trajnimin Organizuar nga TAP mbi Sigurinë

7 dhjetor 2017

Në fund të muajit nëntor 2017 u organizua tavolina e rrumbullakët ku u prezantuan rezultatet e programit të financuar nga Gazsjellësi Trans Adriatik, TAP për Informimin, Ndërgjegjësimin dhe Trajnimin e nxënësve të shkollave 9-vjeçare dhe komuniteteve përgjatë gjurmës së gazsjellësit, mbi sigurinë.

Videot më të fundit

Time-Lapse i ndërtimit të Gazsjellësit TAP në Shqipëri, Korçë

Time-Lapse i ndërtimit të Gazsjellësit TAP në Shqipëri, Korçë

Mbulimi i tubacionit dhe kthimi i tokës në gjendjen e mëparshme në Shqipëri

Mbulimi i tubacionit dhe kthimi i tokës në gjendjen e mëparshme në Shqipëri

Mesazhet e Fundit në Twitter

Ngjarjet e Fundit nga TAP

TAP Pajis Ekipet e Punës me Barela të Ndihmës së Parë

20 mars 2018

Kjo na lejoi të mbështesnim operacionet e shpëtimit të një furgoni të përfshirë në një aksident. Mjekët dhe ambulancat tona transportuan të lënduarit në spital dhe ndihmuan në...

TAP Ofron Ndihmë për Blegtorët e Prekur nga Përmbytjet

19 dhjetor 2017

Më 14 dhe 15 dhjetor, Gazsjellësi Trans Adriatik ofroi 200 ton ushqim për bagëtitë, si ndihmë për blegtorët e Bashkisë e Fier, të cilët u prekën nga përmbytjet e muajit nëntor.

Abonohuni për të marrë përditësime nga TAP-i

Ju lutemi abonohuni për të marrë njoftimet e TAP-it në anglisht, njoftimet për shtyp dhe përditësime të rëndësishme për përparimin e projektit të gazsjellësit. Ju do të keni mundësi të çaktivizoni abonimin tuaj në çdo moment. 

Subscribe to receive updates

Please subscribe to receive TAP’s newsletters in English, media releases and important updates about the pipeline project’s progress. You will be able to cancel your subscription at any time.

Please complete all required fields

After clicking the Submit button, you will still need to confirm your subscription. Please, check your email.